Teknede sünnet düğünü konusu, sünnet düğünü yaptırmak isteyen ailelerin en çok merak ettiği konulardan birisi olmaktadır. Özellikle son yıllarda pek çok aile çocuklarının sünnet düğünü organizasyonlarını teknelerde yapmayı seçmektedir. Açık havada ve deniz üstünde yapılan bu sünnet düğünleri ile davetlilerde çok iyi zaman geçirebilmektedirler. Teknede sünnet düğünü organizasyonları ise bu işte profesyonel olan organizasyon firmaları düzenlemektedir.

Üstelik teknede sünnet düğünü yapmak daha ekonomik fiyatlarla olabilmektedir. Şık teknelerde yapılan bu sünnet düğünleri, günlük olarak kiralanan teknelerle yapılmaktadır. Sünnet düğünü yapılan bu teknelerde, düğün için gerekli olan bütün detaylar, titizlikle yerine getirilmektedir. Teknede sünnet düğünü organizasyonları, sünnet düğünü yaptırmak isteyen ailelerin istediği her konseptte yapılabilmektedir.

Teknede Sünnet Düğünü Nasıl Yapılır?

Teknede sünnet düğünleri, İstanbul Boğazı’nda yapılmaktadır. Bu sünnet düğünlerinin içeriği ise çocuklarına sünnet düğünü yaptırmak isteyen ailelerin bütçelerine ve isteklerine uygun olacak şekilde yapılabilmektedir. Buna bağlı olarak, teknede sünnet düğünü seçenekleri ise şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Teknede Yemekli Sünnet Düğünü
  • Teknede Kokteyli Sünnet Düğünü
  • Teknede İkramsız Sünnet Düğünü
  • Sadece Tekne Kiralayarak Yapılan Sünnet Düğünü

Teknede yapılan sünnet düğünleri yemeksiz olabildiği gibi, yemekli bir şekilde de olmaktadır. Teknede sünnet düğünü organizasyonu, aynı zamanda sadece tekne kiralayarak ve istenilen şekilde sünnet düğünü yaptıran tarafından düzenlenerek de olabilmektedir.

Sadece tekne kiralayarak yapılan sünnet düğünlerinde aileler bütün ikramları ve diğer istediği etkinlikleri kendileri düzenlemektedir. Paket olarak alınabilen teknede sünnet düğünü seçeneklerinde ise yemekli ve kokteyli olarak hizmet verilmektedir.

Teknede Sünnet Düğünü Fiyatları

En popüler sünnet düğünü seçeneklerinden birisi olan teknede sünnet düğünü organizasyonları ile istenilen tarzda sünnet düğünleri açık havada ve denizde yapılmaktadır. Teknede yapılan sünnet düğünü fiyatları ise düğün sahibinin istediği konseptlere bağlı olarak, kendi içerisinde farklılıklar göstermektedir.

Genel olarak teknede sünnet düğünü fiyatları, düğüne katılacak olan davetli sayısına göre yani kişi başı olarak hesap edilmekte ve bu şekilde hazırlanarak sünnet düğünü sahibine ücreti fatura edilmektedir. Bu bağlamda yemekli ya da kokteyli olan sünnet düğünlerinin fiyatları daha yüksek olmaktadır.

Yemekli olarak düzenlenen teknede sünnet düğünün de yer alan yemekler ise profesyonel olan aşçılar tarafından hijyenik mutfaklarda özel olarak hazırlanmaktadır. Teknede sünnet düğünü organizasyonlarında alınan pakete bağlı olmadan ve hepsinde sünnet tahtı, tekne içi ve dışı süslemeleri, sünnet koltuğu ve palyoça gibi çocukların hoşuna gidecek olan etkinlikler temin edilmektedir. Teknede sünnet düğünü sırasında ki, misafirlere olan servisler ise tecrübeli olan garsonlar tarafından yerine getirilmektedir.

İstanbul Teknede Sünnet Düğünü Organizasyonu

Teknede sünnet düğünü organizasyonları, İstanbul Boğazı’nda rotası olan teknelerle her gün yapılabilmektedir. İstanbul Boğazı’nda seyreden tekneler üzerinde yapılan bu sünnet düğünlerini hem çocuklar, hem de davetliler çok sevmektedir. Açık havada ve denizde yapılan bu organizasyonlar ile sünnet düğünleri daha da anlam kazanmaktadır.

İstanbul’da düzenlenen bu teknede sünnet düğünü organizasyonlarında kullanılan tekneler ise Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından denetlenip, belgelendirilmiş olan teknelerle yapılmaktadır. Bu bağlamda sünnet düğünü organizasyonlarında kullanılan bu teknelerin hepsi Resmi Deniz Turizmi Araçları olarak adlandırılmaktadır.

En çok tercih edilen organizasyonlardan birisi olan İstanbul teknede sünnet düğünü organizasyonu için kullanılan tekneler; yat ya da gezi teknesi olabilmektedir. Sünnet düğününe katılacak olan davetli sayısına göre teknelerin boyutları ayarlanmaktadır. İstanbul’da teknede yapılan sünnet düğünlerinde müzik sistemleri, canlı müzik ve dj olmaktadır. Tekneler ise en az 25, en fazla 500 davetli alacak şekildedir.

SIK SORULAN SORULAR

Teknede sünnet düğünü fiyatları ne kadar?

Teknede sünnet düğünü fiyatları tarihe kişi sayısına menü içeriğine göre değişmektedir. Ortalama kişi başı fiyatlarımız 400 TL ile 1500 TL aralığında değişmektedir.

Teknede sünnet düğünü kaç saat sürer?

Teknede sünnet düğünü organizasyonlarımız genelde minimum 2 saat maximum 4 saat sürmektedir.

Teknede sünnet için fotoğraf ve video ekibi mevcut mu?

Teknede sünnet düğünü organizasyonlarımızda ekstra ücret ile profesyonel video fotoğraf ekinimiz mevcuttur. Dilerseniz Fotoğraf ve video ekibini kendinizde getirebilirsiniz.

Konuşmayı Başlat
Merhaba.
Nasıl yardımcı olabiliriz?
Call Now Button